top of page

Paganella 17-24.03 2024


Serdecznie zapraszamy na marcowy wyjazd szkoleniowy na Paganellę we Włoszech.


Wyjazd ten skierowany jest dla :

  • dzieci powyżej 7 roku życia równolegle jeżdżących na nartach

  • dorosłych chcących doskonalić swoją technikę jazdy na nartach

  • osób , które w doskonałych warunkach chcą doskonalić jazdę sportową (slalom i gigant)

  • osób, które w trakcie wyjazdu chcą uzyskać uprawnienia instruktorskie

Treningi slalomu i slalomu giganta odbywają się z elektronicznym pomiarem czasu, filmowaniem, analizą wideo.


Zakwaterowanie

Hotel Alpen ***

Andalo, Włochy


Hotel położony jest kilkaset metrów od dolej stacji gondoli i centrum.


W hotelu centrum wellness z basenem i saunami, restauracja, sala bankietowa.

Przestronne pokoje, wifi.


Wyżywienie w restauracji hotelowej:

  • śniadania w formie bufetu szwedzkiego

  • kolacje - 4 daniowe , bufet sałatkowy, napoje do kolacji dodatkowo płatne.

Restauracja serwuje dania kuchni włoskiej i europejskiej



Oferta

Cena zakwaterowania (7 noclegów) Hb+ 6 dniowy skipass:

  • 750 euro/ osoba dorosła

  • 578 euro/ dzieci ur. po 30.04.2007 ( z 2 rodzicami w pokoju)

  • 480 euro/ dzieci ur. po 30.04.2012 ( z 2 rodzicami w pokoju )

  • 400 euro/ dzieci ur. po 30.04.2015 ( z 2 rodzicami w pokoju )


Szkolenie

4 h dziennie + wieczorna analiza video i warsztaty z doboru i serwisu sprzętu

  • 1000 zł dla stałych klientów

  • 1100 zł dla osób, które jadą z nami pierwszy raz

  • 1200 zł dla osób, które korzystają z własnego zakwaterowania


PROMOCJA!

100 zł rabatu na szkolenie za każdą nową osobę której polecicie nasz wyjazd.



Jak się zapisać
  1. Wypełnij formularz na naszej stronie.

  2. Wpłać zadatek na miesiąc przed wyjazdem (UWAGA! Zadatek jest bezzwrotny! Jeśli nie będziecie jednak mogli jechać na wyjazd można znaleźć kogoś na swoje miejsce)

  • Jeśli potrzebujesz fakturę za szkolenie prosimy o podanie danych.

  • Jeśli jesteś zainteresowana/y kursem kadrowym, zaznacz pole Jestem zainteresowana/y kursem kadrowym.






Comentários


bottom of page